Jeg har mange lækre opskrifter på andebryst. Du kan blandt andet også prøve andebryst med pommes fondant, andebryst med lakrids eller et klassisk grillet andebryst.
Andebryst med hasselbackkartofler og rødkålssalat
Justér antal3 personer
Ingredienser
Andebryst
- Jeg brugte 2 andebryster til 2 personer, men det havde også været nok til 3 personer.
- Hasselbackkartofler
- Ca. 3-4 kartofler pr. person.
Rødkålssalat
- Ingredienser
Rødkål
- 1 appelsin
- (reklamelink)Valnødder
Sådan gør du
Andebryst
- Rids andebrysterne med en skarp kniv, og krydr med salt og peber. Rids hele vejen ned til selve kødet. Læg andebrysterne med fedtet ned ad på en kold pande. Tænd for panden ved moderat varme til fedtet er smeltet af. Skru nu op til højere varme så skindet bliver sprødt. Når skindet er sprødt og gyldent vender du andebrysterne og gaver dem cirka 1 minut. Læg dem i et ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 150 grader i 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile i cirka 5 minutter.
Hasselbackkartofler
- Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i en bradepande og pensl med olivenolie. Drys salt og peber over. Steg kartoflerne midt i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader alm. ovn.
Rødkålssalat
- Vask rødkålen og skær den i tynde strimler. Appelsinen skrælles og skæres ud. Appelsin og en håndfuld valnødder blandes med rødkålen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 774 kcal | Kulhydrater: 134 g | Protein: 45 g | Fedt: 7 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Erratum... laver ofte dine... det er min franske iPhone der ikke kan lide dansk 🤗
Louise skriver
Hej, hvad er temp. På ovnen til hasselback kartoflerne?
Jeg laver doté d’une fødselsdagsboller, de er rigtig gode så tusind tak!!
Mvh. Louise
Louise Dam skriver
Hov, 200 grader :-)
Marina skriver
Hej Louise
Hvordan har du stegt ande bryst ?
Hvor lang tid skal de have på panden og hvad med hviletiden ?
På firhånd tak :-)
Louise Dam skriver
Hov, ved ikke hvor det er blevet af. Nu er det skrevet ind i opskriften.
Louise skriver
Nemlig :-)
Kim skriver
En forsinket Mortens aften? Det ser lækkert ud :-)