Jeg er altid på udkig efter opskrifter på anderledes tilbehør, som er forholdsvis nemt og hurtigt og lave, derfor faldt jeg også hurtigt for disse appelsindampede gulerødder da jeg så opskriften hos Alt for Damerne.
Appelsindampede gulerødder
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 200 g gulerødder
- 1 økologisk appelsin, saft heraf
- (reklamelink)havsalt
- friskkværnet peber
- 2 spsk (reklamelink)olivenolie
- 1 tsk nigellafrø
Sådan gør du
- Lad skrællen sidde på gulerødderne, skyl dem og skær dem i halve på langs og derpå i kvarter. Kog dem i ca 8 minutter i appelsinsaften. Smag til med havsalt og friskkværnet peber, når saften er fordampet. Hæld olivenolie over, og kom nigella på til sidst.
Noter
Opskriften er fundet her
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 165 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 1 g | Fedt: 14 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments