Denne skønne og friske bærtærte med kokos er hurtig og nem lige at bikse sammen. Så hvis du ligepludselig finder ud af at der kommer gæster så er det bare med at komme i gang med denne tærte. Især hvis du altid lige har lidt blandede bær liggende i fryseren er det ultra nemt at lave denne tærte med bær.
Bærtærte med kokos
Justér antal8 personer
Ingredienser
- Ca. 400 g. blandede bær, jeg brugte frosne jordbær, hindbær og brombær
- 175 g smør
- 175 g sukker
- 2 æg
- 150 g (reklamelink)kokosmel
- 80 g (reklamelink)hvedemel
- ½ tsk (reklamelink)bagepulver
Sådan gør du
- Læg de frosne bær i en si og lad dem tø lidt op imens du forbereder dejen.
- Rør smør og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i.
- Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader.
- Kom bærrene over den forbagte dej. Brug hænderne til at fordele resten af dejen ovenpå bærrene.
- Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader.
- Serveres med creme fraiche og gerne lun.
Noter
Opskriften på dejen er fundet her, og jeg har så bare skiftet rabarberne ud med blandede bær.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 399 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 5 g | Fedt: 22 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Selma Erciyas skriver
Har elsket den lige siden første gang jeg lavede den! Min absolut favorit!
Louise Dam skriver
Så skønt at høre :-)
Z skriver
185° varmluft eller alm?
Louise Dam skriver
Jeg bruger alm. ovn
Sarah skriver
Hej Louise.
Kan man erstatte kokosmel med havregryn eller andet?
Mvh. Sarah
Louise Dam skriver
Hej Sarah
Det har jeg ikke selv prøvet. Men det tror jeg måske godt du kan. Dog synes jeg jo netop at det er kokosmelet i denne tærte der gør den god og lidt speciel. Ellers kan du overveje at prøve min opskrift på æbletærte istedet og så eventuelt skifte æblerne ud med bær: https://www.louisesmadblog.dk/den-nemmeste-aebletaerte-med-smuldredej/
Hilsen Louise
Susanne skriver
Kan den fryses ned efter bagning?
Louise Dam skriver
Jeg har ikke prøvet, men det vil jeg næsten tro man kan.
thit skriver
Hej.
Hvor stor en tærteform har du brugt til denne opskrift?
Louise Dam skriver
Hvis du bruger et tærtefad på cirka 25-26 cm i diameter skulle det passe. God fornøjelse med bagningen.
Mariam skriver
Sikke en tærte, den ser sørme lækker saftig ud!
Mvh
Mariam
Josefine skriver
Rigtig god opskrift, tjek gerne min madblog ud http://nydmaden.dk/ det vil jeg være glad for :) God søndag.
Louise Dam skriver
Tak. Jeg holder lidt øje med din blog og glæder mig til der kommer mere ind ;-)
Monsterscircus skriver
Dejlig opskrift, bær og kokos er også bare en god kombi. Dejlige trin for trin billeder. Ha en rigtig dejlig weekend!
Louise Dam skriver
Den var også rigtig god! :-) Godt at du synes om billederne.