Jeg prøver indimellem at lave forskellige lækkerier til morgenmaden i weekenden. Det lyder måske lidt mærkeligt med varm avokado og ikke mindst avokado og æg sammen? Men det smager faktisk ualmindeligt godt! Bagt avokado med æg kan både serveres som morgenmad eller det kan være en del af en super lækker brunch. Avokadoerne skal bages til æggeblommerne stadig er let flydende - hvis man altså kan lide det. Det er nemt at hurtigt at lave, og man kan lave flere ad gangen uden nogen problemer. Prøv også at lav en lækker toast med æg.
Bagt avokado med æg
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 avokado
- 2 æg
- Salt
Sådan gør du
- Halver avokadoen og fjern stenen.
- Udhul eventuelt avokadoen lidt ekstra hvis hullet ikke er stort nok til ægget.
- Sæt de to halve avokadoer i hver sin lille rede af sølvpapir så de står helt lige.
- Slå et æg ud i hver halvdel af avokadoen.
- Drys med salt.
- Sæt avokadoerne i ovnen ved 180 grader i cirka 15-20 minutter eller indtil hviden er bagt men blommen stadig er lidt flydende indeni.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 224 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 8 g | Fedt: 19 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Alberte skriver
Det ser enormt lækkert ud!! Skal prøves.
Louise Dam skriver
Ja, det må du endelig gøre :-)
Louise skriver
Hvordan skal den bages i ovnen.
Over- og undervarme, varmluft eller????
Louise Dam skriver
Jeg bruger bare alm. ovn til det.