Bagte æbler med creme fraiche
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 3 æbler
- ca. 2 spsk. sukker
- ca. 2 spsk. stødt kanel
- Sølvpapir
- 250 g cremefraiche 6 %
- (reklamelink)vaniljesukker
Sådan gør du
- Bland sukker og kanel. Halver æblerne og skær kernehuset fra. Læg hvert æble på et stykke sølvpapir og drys godt med kanelsukkeret. Luk sølvpapiret sammen som en lille "sæk", således at lukningen er øverst. Sæt i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Bland creme fraiche og vaniliesukker og server sammen med de lune æbler.
- Kan også laves på bål.
Noter
Opskriften er fundet hos Mette Blomsterberg, selvom jeg ikke fulgte den helt.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 286 kcal | Kulhydrater: 36 g | Protein: 2 g | Fedt: 17 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Jonna skriver
Den smager dejlig og er meget nem og hurtig at lave👍
Jeg skar mine æbler i både isf.
Desserten i sølvpapir-pakkerne kan sagtens klargøres og laves i forvejen.
Louise Dam skriver
Dejligt du kunne bruge opskriften - jeg tror jeg skal have lavet den igen i år. Nu er æblesæsonen jo i gang igen.
C'est La Vie By G. skriver
Hej Louise,
Jeg vil gerne give dig en blog award :) Det er naturligvis helt frivilligt om du vil være med, men hvis du har, kan du læse mere om den i mit indlæg her: http://cestlaviebyg.blogspot.com/2011/07/blog-award.html
Mange hilsner
Gitte
Julie skriver
Ser super lækkert and ikke mindst NEMT ud :)
- Elsker nemme opskrifter
Louise skriver
Det var super nemt at lave, og smagte rigtig godt!