Så længe jeg kan huske har jeg elsket bananasplit. Det er en virkelig nem dessert, og så tror jeg de fleste folk kan lide sådan en lækker bananasplit. Både børn og voksne.
Bananasplit
Justér antal8 personer
Ingredienser
- 8 Bananer
- 1 liter chokoladeis
- 1 liter vaniljeis
- Chokoladesauce
- En håndfuld hakkede hasselnødder
- ¼ liter piskefløde
Sådan gør du
- Pisk fløden til flødeskum. Halver bananen og læg begge halvdele ved siden af hinanden, læg en kugle vaniljeis og en kugle chokoladeis på midten af bananen. Top med lidt flødeskum og pynt med hakkede hasselnødder og chokoladesauce. Jeg brugte bare en færdig sauce, men det bliver selvfølgelig endnu bedre hvis man selv laver den :-)
- Det er en rigtig god dessert, og så kan den laves forholdsvis hurtigt.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1105 kcal | Kulhydrater: 133 g | Protein: 11 g | Fedt: 68 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Heinz SCHERERS skriver
Et lille spørgsmål: Kan Bananasplit fryses inden brugen? Jeg skal have 20 gæster, og vil gerne servere Bananasplit. Kan jeg lave den om formiddagen, fryse den ned, og bruge om aftenen?
Louise Dam skriver
Jeg tror ikke du skal fryse bananen. Den skal du nok ligge på lige inden servering. Men du kan godt ligge isen i kugler på tallerkner og lave chokoladesaucen på forhånd. Så skal den blot lunes.