Muffins er praktiske når man skal på picnic, på tur eller lignende. De er nemme lige at have med i madkurven eller rygsækken, og så er det så dejligt med et sødt indslag på turen. Disse muffins med blåbær er bagt med stykker af hvid chokolade. Blåbær og hvid chokolade spiller rigtig godt sammen og de er super lækre.Hvis du ikke bruger frosne bær, som jeg gjorde, så vil du nok få nogle lidt pænere muffins. Der kommer nemlig en masse saft ud i dejen når man bruger de frosne bær. Det har dog ingen indvirkning på smagen. Hvis du ikke lige ved hvad du skal bage, så er disse blåbærmuffins med hvid chokolade helt sikkert et godt valg.
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Justér antal26 stk.
Ingredienser
- 150 g smør
- 450 g sukker
- 4 æg
- 4 dl creme fraiche, eller lignende surmælksprodukt
- 540 g (reklamelink)hvedemel
- 3 tsk (reklamelink)bagepulver
- 300 g blåbær, frosne eller friske
- 200 g (reklamelink)hvid chokolade
Sådan gør du
- Rør smør og sukker sammen, til det er blødt.
- Pisk æggene i et ad gangen, og tilsæt derefter creme fraiche.
- Sigt hvedemel og bagepulver ned i dejen, og rør det hele sammen.
- Hak den hvide chokolade groft.
- Tilsæt blåbær og den hvide chokolade i, bland det forsigtigt sammen.
- Fordel dejen i muffinsforme.
- Bag dine muffins i cirka 30 minutter ved 180 grader.
Noter
Opskriften er fra Alletiders Kogebog.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk | Kalorier: 272 kcal | Kulhydrater: 40 g | Protein: 4 g | Fedt: 11 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments