Jeg synes at salater der er lidt grove i det, og mætter godt er super lækre. Sådan en salat kan nemlig godt udgøre det egentlige tilbehør til et lækkert stykke kød - men man kan selvfølgelig også godt servere lidt lækkert brød og nogle kartofler sammen med. Denne blomkålssalat med æble og radiser blandes med en lækker cremet dressing med bl.a. honning og dijonsennep, og det gør at salaten både er sprød og cremet på samme tid.
Blomkålssalat med æble og radiser
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 1 lille blomkål
- 125 g radiser
- 2 æbler
- Lidt hakket persille
Dressing
- 1 dl creme fraiche
- 1 tsk (reklamelink)dijonsennep
- 1 tsk (reklamelink)honning
- 1 tsk (reklamelink)hvidvinseddike
- salt/peber
Sådan gør du
- Rør ingredienser til dressingen sammen og stil til side.
- Skær blomkålen i små stykker.
- Skær radiserne i tynde skiver.
- Skær æblerne i tern.
- Hak persillen - eller brug en der allerede er hakket fra frost.
- Bland alle ingredienserne til salaten med dressingen og anret i en fin skål eller fad. Drys evt. med lidt hakket persille på toppen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 143 kcal | Kulhydrater: 23 g | Protein: 4 g | Fedt: 6 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments