Jeg er vild med de flest retter med karry, og boller i karry er bestemt en af de retter jeg er rigtig vild med. Det er en forholdsvis simpel ret at lave og så smager det altså bare så godt.
Du kan også prøve at lave vegetarisk boller i karry eller boller i karry med mango.
Boller i karry
Justér antal3 personer
Ingredienser
Kødboller
- 500 g hakket svin/kalv
- 1 ½ spsk (reklamelink)hvedemel
- 1 æg
- 1 tsk salt
- 1-2 gulerødder, revet
- 1 løg, revet
- vand
- ½ terning (reklamelink)grøntsagsbouillon
Karrysauce
- 1 æble, i tern
- 1 løg, revet
- 9 dl kogevand
- 1 dl mælk
- 75 g maizena jævner
- (reklamelink)karrypulver
Serveres med
- (reklamelink)ris
Sådan gør du
- Ingredienserne til farsen blandes sammen og stilles evt. på køl i en halv time. Vand og bouillon sættes til kog og kødbollerne formes og koges i ca. 8-10 min. Kødbollerne tages op af vandet. Gem 9 dl af vandet til saucen
- Svits karryen og brun løget. Tilsæt æbleternene. Tilsæt noget af kogevandet og lidt mælk, jævn med maizena jævner. Tilsæt kødbollerne i saucen og server med kogte ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 563 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 33 g | Fedt: 38 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Kim skriver
Det ser fantastisk ud med æbler, det har jeg ikke prøvet før :-)