Prøv også min opskrift på vegetarisk boller i karry.
Boller i karry med mango
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 500 g hakket svinekød
- 1 chili, finthakket
- 1 ½ spsk (reklamelink)hvedemel
- 1 æg
- 1-2 gulerødder, revet
- 1 løg, revet
- Salt og peber
- Vand
- ½ (reklamelink)terning grøntsagsbouillon
- Karrysauce
- (reklamelink)Karrypulver, så meget som du kan lide
- 1 løg, revet
- 9 dl vand fra kogningen
- 1 dl minimælk
- Maizena jævner
- 1 mango
Kogte ris
Sådan gør du
- Ingredienserne til farsen blandes sammen og stilles evt. på køl i en halv time. Vand og bouillon sættes i kog og kødbollerne formes og koges i ca. 8-10 min. Kødbollerne tages op af vandet. Gem 9 dl af vandet til saucen.
- Svits karryen og brun løget i en stor gryde. Tilsæt kogevandet og lidt mælk, jævn med maizena jævner.
- Skær mangoen i tern og tilsæt den saucen sammen med
- kødbollerne. Smag til med salt og karry. Server med kogte ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 567 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 33 g | Fedt: 38 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
heidi skriver
Så var inspirationen til onsdagens aftensmad reddet - jeg takker :-)
Louise skriver
Det lyder godt. Håber du også syntes om det så :-)