Sprøde, grønne bønner er super lækre. Og sammen med denne dressing bliver de kun bedre. Server den sprøde bønnesalat til et lækkert stykke kød, og de fleste vil blive imponeret. Salaten smager fantastisk og så pynter farverne så fint på bordet.
Bønnesalat med mandler og parmesan
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 250 g grønne bønner
- 3 gulerødder
- lidt parmesan
- 1 (reklamelink)håndfuld mandler
- 1 rødløg
- 3 spsk. (reklamelink)olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. (reklamelink)honning
- 1 fed hvidløg
- lidt salt
Sådan gør du
- Rengør bønnerne og nip enderne af. Blancher dem kort tid i kogende vand (hæld kogende vand over dem og lad dem stå i cirka 1 minut). Hak rødløget fint. Skræl gulerødderne og brug derefter en skræller til også at lave gulerødsstrimler. Hak mandlerne groft. Bland de 4 ting sammen i en skål.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld det i skålen og bland godt sammen. Anret salaten på et fad og riv fine flager af parmesan henover salaten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 58 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Jeanette skriver
Hej Louise
Kan man bruge bønne fra frost til salaten? 🙂 den ser vildt lækker ud.
Louise Dam skriver
Det tror jeg godt du kan - de er jo så bare ikke helt så sprøde som de friske.