Hvis du har en rest kogte kartofler tilovers fra aftensmaden dagen før, så er brasede kartofler det allerbedste at bruge dem til. Det er meget nemt at lave brasede kartofler, og så smager det bare super godt. Meget bedre end de kogte kartofler efter min mening :-) Det er en meget simpel opskrift som kun kræver 3 ingredienser. Mange kalder dem også for brasekartofler, men jeg tror nu det andet er mest korrekt stavet. Jeg laver det altid lidt på slump, men jeg har forsøgt at skrive lidt mål ned til jer.
Jeg laver altid brasede kartofler til wienerschnitzel, da de bare hører sig til. Du kan også prøve råstegte kartofler, der minder lidt om brasede kartofler.
Brasede kartofler
Ingredienser
- Cirka 12 små/6 større kogte kartofler
- Cirka 25-30 g smør
- Salt efter smag
Sådan gør du
- Skær de kolde og kogte kartofler i mindre tern.
- Varm en god klat smør op på en pande.
- Fordel dine kartoffeltern på panden og vend godt rundt i dem indimellem. Drys med salt.
- Når kartoflerne er begyndt at få en fint lysebrun farve og lidt "skorpe" så er de ved at være færdige.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Skriv en kommentar