Brunchæg med serranoskinke, tomat og basilikum
Justér antal4 stk.
Ingredienser
- 8 æg
- 4 skiver serranoskinke
- 4 cocktailtomater
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Salt & peber
- Lidt mælk
- Lidt revet ost
Sådan gør du
- Læg 1 skive serrannoskinke i hver ramekin. Hak tomaterne og basilikummen og læg det ovenpå skinken. Krydr med salt og peber. Slå to æg ud i hver ramekin. Top med lidt mælk og revet ost. Fyld lidt kogende vand i et ovnfast fad og stil ramekinerne ned i fadet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i cirka 30 minutter. Hold øje med æggene. Mine fik lidt for meget, men de fik også mere end 30 min.
- Serveres til brunchbordet. Måske som en erstatning for æg og bacon.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk | Kalorier: 159 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 16 g | Fedt: 10 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Lauraovergaard skriver
Ej hvor ser de bare gode ud. Super god ting til en brunch ;-)
Louise Dam skriver
Ja ikke? De var også rigtig gode :-)
Mette Borre skriver
Sikke en lækker blog du har dig. De her brunchæg skal jeg helt sikkert lave på et tidspunkt, de ser virkelig gode ud :)
Mette
Louise Dam skriver
Dejligt at du kan lide bloggen. Æggene var også rigtig gode. Lidt nyt til brunchbordet :-)