Bruschetta er super lækkert og kan bruges både som en lille snack, som forret og som tilbehør til en lækker hovedret. Her har jeg skiftet den traditionelle bruschetta ud med en bruschetta med avokado. De smager super lækkert, men gør alt med avokado ikke det? :-) Disse små bruschettaer blev serveret som del af et lækkert tapasbord. Hvis du har brug for inspiration til hvad man ellers kan servere som tapas, så kan du finde alle mine tapasopskrifter her.
Bruschetta med avokado
Justér antal10 stk.
Ingredienser
- 10 skiver af et ciabattabrød
- 1 stor avokado eller 2 små
- ½ rødløg, finthakket
- ½ lime, saften heraf
- Salt
- 10-15 cherrytomater eller tilsvarende i alm. tomater
- (reklamelink)Olivenolie
Sådan gør du
- Bland avokado, finthakket rødløg, saften fra ½ lime og smag til med salt.
- Skær tomaterne i tern. Hvis du bruger cherrytomater skærer du dem i kvarte.
- Skær 10 skiver af ciabattabrødet. Læg brødskiver på en rist og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter. De skal bare lige blive sprøde udenpå.
- Lad brødskiverne afkøle lidt og smør derefter avokadoblandingen på brødet. Afslut med tomatstykkerne og dryp til sidst med et par dråber olivenolie.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 78 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 3 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments