Disse små sprøde butterdejstærter er både fine at se på og så smager bare super skønt. Man kan i princippet bruge det fyld man har lyst til. Her har jeg valgt at fylde tærterne med tomat, basilikum og feta. En anden variant kunne f.eks. være med asparges og feta. Det er jeg også sikker på ville være super lækkert. Tærterne blev serveret som tilbehør sammen med en dejlig salat.
Butterdejstærter med tomat, basilikum og feta
Justér antal3 stk.
Ingredienser
- 1 rulle butterdej - foldet på midten eller 3 plader butterdej
- 2 tomater
- 1 håndfuld basilikum
- 50 g feta
Sådan gør du
- Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir. Fold butterdejen over på midten.
- Del butterdejen i 3 lige store stykker.
- Rids butterdejen i en rektangel hele vejen rundt cirka 1-2 cm fra kanten.
- Prik huller med en gaffel indeni rektanglet.
- Skær tomaterne i skiver og læg dem på butterdejen.
- Hak basilikummen og fordel den over tomatskiverne.
- Smuldr fetaen og fordel den ovenpå basilikummen.
- Bag tærterne ved 200 grader i 15-18 minutter eller til kanten er hævet op og smukt gylden.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 Stk. | Kalorier: 509 kcal | Kulhydrater: 41 g | Protein: 9 g | Fedt: 35 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments