Har du ligesom mig købt nogle chiafrø for at prøve det af og så står du der og alligevel ikke helt ved hvad du skal bruge dem til? Så er chiaspirer eller chiakarse et godt forslag. De bliver faktisk ret meget som almindelig karse, og du skal også lave dem på helt samme måde som du normalt ville lave karse. Så her kan børnene også sagtens være med.
Chia karse
Justér antal1 portion
Ingredienser
- (reklamelink)Chiafrø
- Vat
- Vand
Sådan gør du
- Læg lidt vat på en tallerken, lille fad, bakke eller lignende.
- Gør vattet fugtigt.
- Drys chiafrøene ovenpå vattet.
- Tjek hver dag om vattet er blevet tørt, hvis det er det giver du det lidt mere vand.
- Vent tålmodigt i en uges tid og så er der fine chiaspirer eller chiakarse, som du kan pynte den kedelige rugbrødsmad med :-)
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!