Chili con pollo er en chili con carne, som i stedet for oksekød laves med hakket kylling.
Jeg ved godt at kalenderen siger at det er forår og alt det der, men det synes jeg måske ikke helt vejret gør? Derfor kan man altså sagtens spise sådan en lækker omgang Chili con Pollo, eller kylling med chili og bønner. Det er en af de der super hurtige og nemme retter, som man nemt lige kan få bikset sammen på 30-45 minutter og uden det kræver den helt store tankevirksomhed.
Chili con Pollo - Kylling med chili og bønner
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 450 g hakket kylling
- 1 dåse favabønner, eller en anden slags bønner
- 1 tomat
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 140 g tomatpuré, (1 stor dåse)
- ½-1 rød chili
Sådan gør du
- Hak løg, hvidløg og chili (½-1 chili alt efter hvor stærk du ønsker retten) og skær tomaten i tern.
- Steg løg og hvidløg i en gryde indtil løget er blankt.
- Tilsæt kødet og brun det.
- Tilsæt tomattern, chili, tomatpuré og bønner, rør rundt og lad det stå og småsimre i 10 min.
- Server retten :-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 369 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 54 g | Fedt: 6 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Marian skriver
Jeg har også max lyst til varmende comfort food når vejret er vådt og gråt. Den her opskrift lyder toplækker :) Tak for tippet og god weekend!