Cornflakestoppe er julens absolut nemmeste konfekt! De tager cirka 15 minutter at bikse sammen, og så smager de bare virkelig godt! Det allerbedste ved disse nemme cornflakestoppe er dog at du kun skal bruge 2 ingredienser til at lave dem!
De fleste laver vist lidt ekstra søde sager i juletiden. Der bliver lavet forskelligt konfekt, æbleskiver og juleslik rundt om i de danske hjem. Disse cornflakestoppe er der nok mange der kan huske fra deres barndom. De er nemlig super nemme at lave, og det er derfor oplagt at tage børnene med i køkkenet.
Læs også: Hjemmelavede p-tærter | Julecoktail med rom | Æbleskiver
Man kan lave de lækre cornflakestoppe med lige den chokolade man bedst kan lide. Og du kan derfor bruge mørk chokolade, mælkechokolade, hvid chokolade, karamelchokolade eller ruby chokolade. Her er mine lavet med mælkechokolade og mørk chokolade, og så er de pyntet med lidt glimmerstøv. Jeg tror også jeg skal prøve at lave dem med hvid chokolade, og så tror jeg at jeg vil komme lidt lakridspulver på toppen.
Konfekten er så nem som den overhoved kan blive. Det er nemlig blot at smelte chokoladen og blande cornflakes i den. Så sættes der bare små toppe på bagepapir og det er faktisk det. Nemmere bliver det vist ikke :-) Få den simple opskrift herunder.
Cornflakestoppe
Ingredienser
- 150 g cornflakes
- 300 g chokolade, mørk, lys, hvid, ruby - du vælger selv
Sådan gør du
- Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovn eller over vandbad.
- Bland cornflakes i den smeltede chokolade. Bland rundt til der er chokolade på alle cornflakes.
- Sæt toppe af cornflakes/chokoladeblandingen (ca. 1 spsk. fuld til hver) på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
- Opbevar dem i en tætlukket dåse eller bøtte.
Skriv en kommentar