Cremet kødsauce med flødeost
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 500 g oksekød
- 90 g kyllingepølser, 3 små eller cocktailpølser (alm. eller kylling)
- 100 g bacon
- 1 løg
- 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
- 100 g. frisk ost, jeg brugte Minimum
- 4 gulerødder
- 1 lille dåse majs
- 1 rød peber
- Salt
- (reklamelink)Pasta
Sådan gør du
- Start med at sætte pasta over. Skær derefter pølserne i skiver (ikke hvis du bruger cocktailpølser). Hak løget, skræl gulerødderne og skær dem i skiver og skær den røde peber i tern.
- Svits bacon og pølser i en gryde uden fedtstof, læg det op på en tallerken med køkkenrulle. Svits det hakkede løg i baconfedtet.Tilsæt det hakkede oksekød og brun det. Tilsæt gulerødderne.
- Kom baconen tilbage i gryden sammen med de flåede tomater (blend evt. tomaterne) og osten.Tilsæt også majs, rød peber og pølser. Det hele blandes godt sammen og koges op.
- Server retten med den kogte pasta.
Noter
Jeg har fået lidt inspiration til retten her. Men jeg har prøvet at gøre den en del sundere, og givet den et andet navn ;-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 718 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 39 g | Fedt: 51 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments