Jeg er ret vild med pastaretter. Lækre cremede pastaretter. Mums! Det gode ved sådanne retter er at de for det meste er rimelig hurtige at lave, og denne pastaret med kødboller er ingen undtagelse. Den er super cremet og lækker, og så tager det kun omkring ½ time at lave den.
Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili
Justér antal3 personer
Ingredienser
Kødboller
- 500 g hakket svinekød
- ½ rød chili
- 1-2 fed hvidløg
- 1 forårsløg
- 1 æg
- 1-2 tsk salt
- 1 spsk limesaft
Saucen
- 250 g frisk pasta - eventuelt hjemmelavet pasta
- 4 dl madlavningsfløde
- 250 g champignon
- ½ rød chili
- 2 forårsløg
- 1-2 fed hvidløg
- 2 spsk limesaft
Sådan gør du
- Start med at lave kødbollerne.
- Hak chilien fint (hak en hel chili og brug den halve i kødbollerne og den anden halve i saucen), hak også forårsløget og pres hvidløgsfedene eller hak dem fint.
- Bland alle ingredienser til kødbollerne sammen i en skål.
- Form små kødboller af farsen og steg dem på en pande i olie eller andet fedtstof.
- Imens kødbollerne steger går du igang med saucen.
- Skær champignonerne i skiver, forårsløgene i små ringe og pres hvidløget eller hak det fint.
- I en wokpande eller en gryde svitser du hvidløg, finthakket chili og champignon i lidt olie.
- Tilsæt fløden og limesaften. Lad saucen små simre i et par minutter.
- Imens saucen simre koger du den friske pasta efter anvisning på pakken.
- Når pastaen er klar hældes den i saucen sammen med kødbollerne og forårsløgene.
- Varm hele retten igennem i få minutter og server så retten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 902 kcal | Kulhydrater: 57 g | Protein: 46 g | Fedt: 54 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Sarah skriver
Yummy den her ret skal vi helt sikkert have igen.
Louise Dam skriver
Dejligt at høre I kunne lide den!