Her finder du en lækker opskrift på croissant med rejesalat. Det er lige, hvad det ser ud til at være: en croissant med fyld - i det her tilfælde en croissant med rejesalat. Det smager virkelig godt, og det er slet ikke så svært at lave en croissant med skaldyrsalat, som det ser ud til.
For lige at slå det fast: du skal ikke bage dine egne croissanter i denne opskrift. Det kan du godt, men det gør jeg ikke selv. Jeg køber nogle gode frosne nogle, og dem bager jeg så. Efter de er afkølet fylder jeg dem med rejesalaten.
Det er en meget nem croissant med rejesalat opskrift, som jeg har lavet her. Jeg har valgt at købe mig til croissanterne, da jeg synes, at de smager godt! Nogle kan sikkert godt lide at lave deres egne, og det skal man være velkommen til - det smager sikkert også vildt godt. Rejesalaten er dog lækker at lave selv, og den tager faktisk ikke så lang tid.
Se også disse opskrifter:
Croissant med hønsesalat | Æggesalat | Rejesalat
En croissant med skaldyrsalat vil oftest blive servere til frokost, hvor det er meget almindeligt at servere dem til både påskefrokost, pinsefrokost og ikke mindst julefrokost. De kan også sagtens spises til aftensmad, til en omgang tapas eller endda også som forret.
Croissant med rejesalat
Ingredienser
- 4 croissanter, f.eks. fra frost
- 1 portion rejesalat
Sådan gør du
- Hvis du har købt frosne croissanter starter du med at bage de efter anvisningen på pakken.
- Lad croissanterne køle af og skær dem så op ned igennem toppen, men uden at skære igennem bunden. Fyld dem så med rejesalaten.
Tip til opskriften!
- Hvis det skal gå rigtig stærkt kan du købe en god rejesalat og købe croissanterne. Så er det bare at skære croissanterne op og komme den købte rejesalat i.
💭 Spørgsmål og svar til opskriften
Du kan sagtens lave selve rejesalaten dagen før, det tager den ikke skade af. Dog vil jeg råde dig til at bage og fylde croissanterne på selve dagen. Croissanterne kan godt blive tørre på anden dagen, og de holder bedst deres sprødhed, hvis man først fylder dem, når de skal spises.
Ja, det kan du sagtens! Du kan i teorien fylde din croissant med lige præcis det, som du godt kan lide. Jeg har selv en anden opskrift på croissant med hønsesalat, som også smager godt. Ellers kan du lave en croissant med laksesalat, med æggesalat eller noget helt tredje.
Comments
No Comments