Cuvettesteg med mornaykartofler og salat
Justér antal4 personer
Ingredienser
Cuvettesteg
- 1 stk. cuvettesteg
Mornaykartofler
- 1,2 kg. kartoffel, skrællet vægt
- ½ liter mornaysauce 4%
Salt
- Evt. muscatnød
- Salat
- 1 pakke babysalat
- ½ agurk
- 2 avokadoer
- 4-5 små tomater
- et par håndfulde små bønnespirer
Sådan gør du
Cuvettesteg
- Fedtlaget ridses i tern og stegen krydres med salt på begge sider. Ligges i ovnfast fad og brunes i en 225 gader varm ovn i ca. 15 min. Herefter skrues der ned på 150 grader og stegen får ca. 40 min mere. Jeg tog den ud da den havde en kernetemperatur på 60 grader.
Mornaykartofler
- Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Ligges i et ovnfast fad og krydres med salt og evt. muscatnød. En karton mornaysauce hældes over og fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. ( Man kan evt. spæde lidt op med mælk alt efter hvor meget sauce man vil have)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 754 kcal | Kulhydrater: 57 g | Protein: 71 g | Fedt: 16 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Martin skriver
I 2020 er sådanne sprogkommentarer bare alt for grineren! Sure gamle stoddere 😂 Æd jeres mad og hold jeres kæft 😂
Tak for opskriften! Smagte fantastisk
Louise Dam skriver
Haha, dejligt du kunne bruge opskriften :)
Jørn skriver
Alt for tykke skiver.
Louise Dam skriver
Det bestemmer man heldigvis helt selv når man skærer ud :-)
Kydzi21 skriver
Hvor mange Personer er det til??
Louise Dam skriver
Det er til ca. 4-5 personer.
John skriver
'Ligges i ovnfast fad....'
Og på rigtig dansk hedder det:
'Lægges i .......
Louise Dam skriver
Ja, det er jeg så dårlig til! Må prøve at stramme mig lidt an :-)
angelina skriver
Mange år siden din kommentar er fyret af,men herregud.!!! lægge eller ligge,du ved vel hvad der menes,??? stegen blev lækker