Du kan også prøve min anden lækre opskrift på laksekarbonader med broccolisalat.
Dampet laks med urtecreme og rosenkålssalat
Justér antal2 personer
Ingredienser
Laksen
- (reklamelink)laksefilet
Rosenkålssalat
- 200 g rosenkål
- ½ pose (reklamelink)tørrede tranebær
- 1 æble
- 1 spsk (reklamelink)olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- ½ spsk (reklamelink)honning, evt. flydende
Urtecreme
- 3 spsk fromage frais, eller creme fraiche
- 1 spsk mayonnaise
- 1 håndfuld persille
- 1 håndfuld purløg
- 1 håndfuld dild
- salt
- citronsaft
Sådan gør du
Laksen
- Pak laksestykket ind i bagepapir og læg det i en gryde med 1 cm kogende, letsaltet vand. Skru ned for varmen, læg låg på og lad laksen simre ganske svagt i ca. 8 min. Pak den ud af papiret, krydr med salt og peber.
Rosenkålssalaten
- De yderste blade på rosenkålene fjernes, halver rosenkålene og snit dem meget fint på tværs. Skær æblet i tern og bland æbler og tranebær med rosenkålen. Bland en dressing af olivenolie, citronsaft og honning.
Urtecreme
- Fromage frais, mayonaise, citronsaft og salt blandes til en ensartet dressing. Krydderurterne hakkes eller klippes fint og blandes i dressingen
Noter
Inspiration fundet hos Newyorkerbyheart
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 448 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 39 g | Fedt: 20 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments