Det er nemt at lave sin egen hjemmelavede dild dip og den smager altså bare meget bedre og mere af dild end det pulver du normalt køber i Netto. Her ved du også præcist hvad der er kommet i din dip. Dippen kan f.eks. serveres til nogle lækre hjemmelavede chips, som nemt kan laves i din mikroovn. Find opskriften på mine mikroovnschips lige her.
Jeg er så heldig at jeg har frisk dild der vokser ude på terrassen her til sommer. Det er så dejligt at man bare kan gå ud og plukke en håndfuld. Vi har også sået persille, og det vælter frem alle steder. Så det næste bliver måske en persille dip :-)
Dild dip
Justér antal1 lille skål
Ingredienser
- 2 dl creme fraiche 18 %
- 1 tsk løgpulver
- ½-1 tsk salt
- En stor håndfuld frisk dild
Sådan gør du
- Hak dilden fint.
- 2, Bland creme fraiche, hakket dild, løgpulver og salt i en skål.
- Server eventuelt dippen til hjemmelavede chips.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 lille skål | Kalorier: 386 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 4 g | Fedt: 39 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Pia skriver
Hej.
Fulgte din opskrift på dild dip. Det smagte jo fuldstændig vanvittigt af salt. Fy for pokker. Direkte uspiselig. Spild af de andre ingredienser. Øv!
Louise Dam skriver
Øv, det er jeg da ked af du synes. Jeg har lige justeret lidt i opskriften og skrevet 1/2-1 tsk istedet for 1 tsk. Så kan man selv lige smage sig lidt frem. Jeg kunne godt lide dippen, da jeg lavede den.