Denne lækre cremede fetacreme er super hurtig og nem at lave og så kan den sagtens varieres hvis man ikke lige har frisk mynte. Du kan bruge andre friske krydderurter, men også sagtens nogle tørrede. Fetacremen kan bruges som dip til grøntsagsstave, men jeg brugte den som dressing i nogle super lækre vegetarburgere.
Fetacreme
Justér antal1 skål
Ingredienser
- 100 g fetaost, (salatost)
- 150 g græsk yoghurt 10 %, kan erstattes med creme fraiche
- 1 tsk dijonsennep m. honning, eller bland honning og dijonsennep
- 1 par stængler frisk mynte, eller andre krydderurter
- Lidt peber
Sådan gør du
- Skyl mynten, fjerne bladene fra stænglerne og hak myntebladene.
- Bland græsk yoghurt, feta og dijonsennep m. honning sammen i en skål. Brug evt. en gaffel til at masse fetaen lidt ud.
- Tilsæt den hakkede mynte og lidt friskkværnet peber.
- Sæt på køl indtil du skal bruge dippen/dressingen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 portion | Kalorier: 363 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 30 g | Fedt: 22 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv en kommentar