French toast også kaldet arme riddere er en skøn ret til søndagsmorgenmaden eller den lækre brunch. Det er faktisk meget simpelt at lave, så det er også den helt perfekt snack, hvis den lille lækkersult melder sig.
Du skal bruge få ingredienser du for det meste har i dit køkken. Retten er meget børnevenlig - og jeg er sikker på de små vil elske dig for at lave french toast til morgenmad. De sprøde søde toastbrød er helt fantastiske når du serverer dem med en lækker sirup og frisk frugt eller friske bær. Jeg brugte en lækker æblesirup og serverede også nogle friske blåbær til.
French toast
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 æg
- ½ dl mælk
- 1 spsk sukker
- ½ tsk (reklamelink)kanel
- 5-6 skiver toastbrød
- Smør til stegning
Serveres med:
- Sirup
- Frisk frugt - f.eks. blåbær
Sådan gør du
- Bland æg, mælk, sukker og kanel sammen i dyb tallerken.
- Dyb begge sider af toastbrødet i æggemassen. Lad brødet suge en smule af æggemassen, men ikke så det bliver helt vådt.
- Opvarm en pande med lidt smør på.
- Læg toastbrødene med æggemassen på panden.
- Steg dem et par minutter på hver side indtil de er fine gyldne.
- Server dem med en lækker sirup og frisk frugt. F.eks. blåbær.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 78 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 4 g | Fedt: 3 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Fatima skriver
Super lækker opskrift! Jeg kom toastbrødet på et vaffeljern istedet for på pande! De blev rigtige gode. Tak for opskriften! :)
Louise Dam skriver
Hej Fatima
Dejligt du kunne bruge opskriften. Og super smart med vaffeljernet!
Hilsen Louise
Rebecca skriver
Hej Louise
Din opskrift lyder rigtig lækker, og er en jeg helt sikkert vil prøve.
Blot til info, lagde jeg mærke til at der står blæbær under serveres med, men kunne læse længere nede at det var blåbær 😊 glæder mig til at lave opskriften.
Mvh Rebecca
Louise Dam skriver
Hej Rebecca
Dejligt du vil kaste dig ud i opskriften! Tak fordi du siger det, det bliver straks rettet :-)
Hilsen Louise