Lækre og cremede pastaretter er næsten altid et hit, og denne er ingen undtagelse. Her er der brugt en frisk pasta som er blandet med champignon, frisk spinat og stegt laks. Derefter er der hældt en cremet fløde over hele herligheden så den er blevet super lækker cremet. Det er en meget nem pastaret med laks og spinat, som kun kræver at du sætter omkring 30 minutter af til madlavningen. Retten er derfor en perfekt nem hverdagsret.
Frisk pasta med laks og spinat er en super god og hurtig ret til aftensmad. Pasta med laks og spinat er en kombination, de fleste i familien vil kunne lide. Man kan enten lave den med frisk pasta man køber, eller man kan lave en hjemmelavet pasta.
Pasta med laks og spinat
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 250 g frisk pasta, eventuelt hjemmelavet
- 200 g frisk spinat
- 200 g champignon
- 400 g laks
- 100 g ærter, frosne
- 2,5 dl madlavningsfløde, piskefløde eller lign.
- salt
- peber
Sådan gør du
- Laksefileterne krydres med salt og steges på panden ved middelvarme.
- Imens skylles champignonerne og skæres i mindre både.
- Spinaten skylles grundigt og drypper af.
- Når laksen er færdigstegt tages den af og deles med en gaffel i mindre stykker.
- Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken.
- Champignonerne svitses på panden, dernæst tilsættes ærterne og til sidst spinaten. Der røres rundt indtil spinaten er faldet sammen. Madlavningsfløde tilsættes, og pastaen kommes i retten.
- Til sidst vendes laksestykkerne i og der smages til med salt og peber.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 834 kcal | Kulhydrater: 87 g | Protein: 67 g | Fedt: 23 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Inger Hansen skriver
fantastisk ret,nemt og sund. Fløde brugte jeg en 7% og det blev stadig creme
Louise Dam skriver
Hej Inger,
Dejligt du kunne bruge opskriften :-)
Daniel Tegner skriver
Du har skrevet majs og ikke ærter i fremgangsmåden, det forvirrer lidt 😆
Louise Dam skriver
Tak! Så er det rettet :-)
Kristine skriver
Du er simpelthen bare genial med mad, altid godt altid let at gå til. Har gjort adskillige hovedbrud om dagens menu nemmere, tak:-)
Louise Dam skriver
Hvor er du bare sød :-)
jens skriver
Hej
Fin blog
Du gør dig noget "umage" for at man ikke lige kan kopiere dine opskrifter ud(alt tekst er billeder) så man kan få dem merd til købmanden :-( Det gør siden en smule ubrugelit
Louise Dam skriver
Hej Jens, hvis du trykker på det lille printikon i toppen af siden burde det kunne lade sig gøre. Jeg er desværre blevet nødt til at blokere for at kunne kopiere for siden da der er mange de misbruger det og bruger opskrifter og billeder som deres egne. Dette skulle gerne begrænse det lidt.
Christina skriver
Hej Louise :)
Jeg vil først lige sige at denne ret er FANTASTISK !
Herefter vil jeg bare gerne lige sige at jeg elsker din blog! den er så enkel og så jordnær - jeg elsker at følge med og blive inspireret til hverdagens madlavning :)
Knus herfra og håber du forsætter i lang tid med bloggen :)
Louise Dam skriver
Mange tak for rosen Christina :-) Jeg skal nok fortsætte med bloggen i lang tid endnu.
Steffen skriver
Det smager fantastisk.. Taaak for opskriften
Louise Dam skriver
Dejligt at høre! :-)
Gæst 27 skriver
Dem vildeste ret! Tusinde tak!
Louise Dam skriver
Dejligt at du kan lide den, havde da helt selv glemt alt om den. Tror snart den skal laves igen :-)
Izabella skriver
kan man krydre med noget mere end salt?
Louise Dam skriver
Ja, du kan bruge noget peber, chilipulver og f.eks. noget oregano eller lignende. Eller bare det du godt kan lide :-)