Kalkunbryst har en tendens til at blive lidt tørt. Derfor er det en rigtig god idé at fylde det med noget lækkert fyld og vikle bacon eller butterdej omkring det. På den måde holder man på kødsaften. Her har jeg fyldt kalkunbrystet med en lækker pikant friskost og champignon. Derefter er der viklet bacon omkring. Det fungerer super godt, og kan serveres både som hverdagsmad men kan også sagtens serveres for gæster. Hvis du godt kan lide kalkun, kan du også prøve at lave dine egne cordon bleu.
Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 1 kalkunbryst
- 200 g friskost pikant
- 150-200 g champignon
- 125 g bacon i skiver, 1 pakke
Sådan gør du
- Skær champignonerne i halve skiver og bland dem sammen med friskosten.
- Skær en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med champignonblandingen. Brug eventuelt nogle kødpinde eller en kødsnor til at holde kalkunbrystet lukket.
- Placer baconskiverne rundt om kalkunbrystet og placer det i et ovnfast fad.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 45-60 minutter. Brug eventuelt et stegetermometer til at se om kalkunbrystet er færdigt. Kødet skal mindst have en kernetemperatur på 75 grader og kødsaften der kommer ud af kalkunbrystet skal være klar. Husk at fjerne kødpinde eller kødsnor inden du serverer kalkunbrystet :-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 507 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 50 g | Fedt: 33 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments