Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 300 g. optøede pangasius fileter, 2 stk.
- Salt og peber
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- (reklamelink)Olivenolie
- 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
- 1 kugle frisk mozarella
- 150 g. (reklamelink)spaghetti, jeg brugte fuldkorns
- ½ økologisk citron
- 1 spsk. (reklamelink)olivenolie
- ½ tsk. vodka
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 225 grader. Læg fiskefileterne på en tallerken, og drys med salt. Hak løg og hvidløg, og svits i olie på en pande. Kom tomaterne i, og lad saucen simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Sæt pastavandet over. Dyp fisken tør, krydr med peber, og kom den i en ildfast fad. Hæld den varme sauce over. Skær osten i tynde skiver, og fordel over hele fadet. Dryp lidt olie over osten, og stil den i ovnen. Fisken er færdig efter ca. 20 minutter.
- Kog pastaen. Kom saft og skal fra ½ citron i en skål, og bland med olie og vodka og lidt salt og peber. Afdryp pastaen og vend heri. Smag til med mere citronsaft.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 855 kcal | Kulhydrater: 79 g | Protein: 69 g | Fedt: 30 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
kim skriver
Denne ret er fantastisk. Jeg har prøvet den :-)
vh Kim
Louise skriver
Tak for rosen begge to. Det var en virkelig skøn og frisk ret. Det er ikke sidste gang den bliver lavet :-)
Anonymous skriver
Den ser rigtig lækker ud, lyder lækkert med citron "marinaden"
Den skal snart prøves :-)
Newyorkerbyheart skriver
Det ser godt nok lækkert ud, Louise :-)
Mange hilsner
Birthe