Det kan nogle gange være lidt svært at finde på lækkert tilbehør til sommerens grillmad. Men med disse grillede asparges med bacon går man aldrig galt i byen. De er super nemme at lave, og de kan gøres klar i rigtig god tid før der skal spises og så skal de blot på grillen og gøres færdige. De kan laves både på en grill, men også på en grillpande.
Grillede grønne asparges med bacon
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 500 g grønne asparges, 1 bundt
- 100 g bacon i skiver
Sådan gør du
- Skyl dine asparges og knæk den nederste del af. Hold i hver ende af den og der hvor den knækker naturligt kasserer du det nederste stykke.
- Saml dine asparges i bundter af 2 stk og vikl en skive bacon omkring.
- Læg på en varm grill eller grillpande og grill indtil baconen har taget godt farve og er blevet let sprød.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 259 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 12 g | Fedt: 20 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments