Når der skal lækkert kød på grillen om sommeren, så hører der sig jo også noget godt tilbehør til. For det meste må tilbehøret gerne været ret let i det. Her er en salat et rigtig godt bud. Men her har jeg også et andet godt bud. Nemlig sprøde og søde grillede majskolber. De smager skønt og kræver meget lidt arbejde fra din side. De er helt perfekte at servere til en god grillaften.
Grillede majskolber passer faktisk bare sig selv på grillen. Det eneste du næsten skal gøre er at huske lige at lægge dem i et fad med vand først. Det er for at undgå bladende brænder.
Grillede majskolber
Justér antal2 personer
Udstyr (reklamelink)
- Fad med vand
Ingredienser
- 2 majskolber
Sådan gør du
- Læg majskolberne i et fad med koldt vand i omkring 30 minutter.
- Læg majskolberne på en varm grill i omkring 20 minutter. Behold bladene på.
- Fjern bladene og de hvide tråde fra majs og nyd de lækre grillede majs. De kan eventuelt serveres med smør på.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 77 kcal | Kulhydrater: 17 g | Protein: 3 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments