Grillede andebryster er bare så lækre og saftige. De kan efter min mening serveres året rundt - både sommer og vinter. Man kan servere dem med masser af forskelligt tilbehør, men de passer f.eks. rigtig godt sammen med en lækker og sprød rødkålssalat. Sådan én har jeg en god opskrift på lige her. De grillede andebryster er også helt perfekte til f.eks. Mortens Aften, især hvis man ikke er så mange så det kan betale sig at lave en hel and. Andebrysterne kan selvfølgelig også laves på en pande - det er bare lige lidt bedre på en grill. Prøv også min opskrift på andebryst med lakrids.
Grillet andebryst
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 2 andebryst, á cirka 250 g
- (reklamelink)havsalt
Sådan gør du
- Rids skindet på andebrysterne og gnid skindet godt med salt.
- Læg andebrysterne med skindsiden nedad på den varme grillrist og grill dem i cirka 10-15 minutter til skindet er lysebrunt og sprødt.
- Derefter vendes andebrysterne og grilles 5-10 minutter mere.
- Lad andebrysterne hvile i 5-10 minutter inden de skæres i skiver.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 278 kcal | Protein: 45 g | Fedt: 10 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv en kommentar