Pizzasnegle er super nemme og hurtige at lave og så er de helt perfekte at bruge til en god madpakke. De er nemme at have med og så smager de bare lidt bedre end en kedelig leverpostejmad. Hvis man ikke har mulighed for at få sin madpakke på køl, så er det en god idé at fryse pizzasneglene ned og så tage dem op om morgenen. Når man når til frokost passer det så med at pizzasneglene er tøet op og klar til at spise. På den måde holder de sig friske i længere tid. Du kan også prøve at lave lækre pirogger med oksekød og skinke/spinat fyld. Eller hvad med handies med skinke og ost?
Grove pizzasnegle med skinke og ost
Justér antal24 stk.
Ingredienser
Dej
- 3 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 2-3 gulerødder, fintrevne
- 2 tsk olie
- 1 tsk (reklamelink)groft salt
- 300 g (reklamelink)hvid hvedemel
- 100 g (reklamelink)hvedemel
Fyld
- 1 glas pizzasauce, ca. 200-300 g
- 200 g skinke i strimler
- 100 g revet ost
Pynt
- (reklamelink)Tørret oregano
Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål og rør gær og gulerod ud heri.
- Tilsæt olie, salt og mel. Slå dejen godt sammen.
- Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 30 minutter.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt eventuelt lidt mere mel, hvis den stadig er lidt klistret.
- Rul dejen ud til en stor firkant.
- Fordel tomatsaucen udover dejen og kom skinke ost på.
- Rul dejen sammen til en lang pølse, og skær den herefter i cirka 1,5 cm. tykke skiver.
- Læg sneglene på et stykke bagepapir på en bageplade og tryk dem let flade. Pynt med lidt oregano.
- Bag sneglene midt i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 95 kcal | Kulhydrater: 15 g | Protein: 5 g | Fedt: 2 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Lotti skriver
Hej Louise
De ser godt nok lækre ud, så tænker at jeg vil lave dem her en af dagene :-)
Men jeg vil lige høre om det hvide hvedemel, om det er det samme som hvid fuldkorns-hvedemel?
For det er nemlig det som jeg har hjemme samt almindeligt hvedemel.
Kærlig hilsen Lotti :-)
Louise Dam skriver
Hej Lotti
Ja, det burde helt bestemt være det samme :-)
Hilsen Louise
Berit skriver
Jeg lavede disse snegle Fredag og de smagte super godt friskbagt. jeg frøs nogle poser ned (lavede en stor portion) og i dag havde min bedre halvdel så taget en pose op af fryseren før han kørte på arbejde klokken 7. klokken 12 var de tøet op. Han ringede hjem og sagde at det var de bedste pizzasnegle han havde smagt. tusind tak for en rigtig god opskrift Hilsen Berit
Louise Dam skriver
Ej, hvor er det bare skønt at høre! Mange tak for tilbagemeldingen :-)