[kkstarratings]
Her får du et rigtig godt bagetip fra min side. Det er nemlig rigtig godt at si sit mel. Når man bager kan det tit være en god idé lige at si eller sigte melet inden du blander det med de øvrige ingredienser. Det gør at der ikke kommer klumper i dejen og kagen vil ofte blive mere luftig når man sier melet.
Fremgangsmåde
1. Vej det mel af du skal bruge til din opskrift.
2. Find en si/sigte og en skål frem.
3. Sæt sien ovenpå din skål.
4. Hæld melet i sien og flyt den frem og tilbage så melet løbet igennem sien og ned i skålen.
6. Når alt melet er løbet igennem sien er du klar til at bruge melet.
Guide: Sådan sier du melet
1 portion
Forberedelsestid: 5 min
Ingredienser
Mel
1 si
1 skål
1. Vej det mel af du skal bruge til din opskrift.
2. Find en si/sigte og en skål frem.
3. Sæt sien ovenpå din skål.
4. Hæld melet i sien og flyt den frem og tilbage så melet løbet igennem sien og ned i skålen.
6. Når alt melet er løbet igennem sien er du klar til at bruge melet.
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments