Der er en del desserter, hvori der skal bruges smuttede mandler. F.eks. den klassiske dessert til juleaften, risalamande. Så hvis du ikke har helt styr på hvordan det nu er man smutter mandlerne, så kan du få hjælp her til at smutte mandler.
Guide: Sådan smutter du mandler
Justér antal150 g
Udstyr (reklamelink)
- 1 skål
Ingredienser
- 150 g (reklamelink)mandler
- kogende vand, cirka
Sådan gør du
- Fordel mandlerne i en skål.
- Hæld det kogende vand over mandlerne så de er dækket og lad dem stå i 1-2 minutter.
- Hæld vandet ud af skålen og skyl med koldt vand.
- Hæld nu en ny portion kogende vand over mandlerne og lad dem igen stå i 1-2 minutter.
- Nu skulle skallen på mandlerne være nem at få af. Smut mandlerne imellem to fingre så skallen glider af.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Bente Cuber skriver
Hej Emilie, tusinde tak for tippet. Jeg søgte lykken på Google, fordi jeg hader at smutte mandler og søgte en bedre måde at gøre det på.
Hu Hej, aldrig har det været så hurtigt og nemt for mig at smutte 200 gr. af julehjertet tak