Du kan også prøve mine grovboller med tunsalat eller lave nogle andre klassiske sandwichboller med havregryn.
Hjemmebagte sandwichboller med tunsalat
Justér antal1 sandwich
Ingredienser
Tunsalat
- Ingredienser
- 1 dåse tun i vand
- 1 lille dåse majs
- 100 g fromage frais
- citronsaft
- salt
SANDWICHBOLLER
- 21 g gær
- 2,5 dl vand
- 1 spsk. (reklamelink)honning
- Salt
- 3 dl. surdej
- 150 g (reklamelink)fuldkornsspeltmel
- 80 g (reklamelink)havregryn
- 320 g (reklamelink)hvedemel
Sådan gør du
Tunsalat
- Det hele blandes sammen, der smages til med salt og citronsaft.
SANDWICHBOLLER
- Gæren røres ud i vandet. Salt, honning, surdej og havregryn tilsættes og der røres rundt. Melet tilsættes og dejen æltes. Sættes til hævning nogle timer på køkkenbordet med husholdningsfilm over. Min stod i 4 timer.
- Efter hævning slåes dejen ned og æltes lidt. Del dejen i 10 lige store dele og form den til brød. Lade brødene efterhæve. Mine fik ca. 1,5 time. Bages ved 200 grader i ca. 15 min.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 100 gram | Kalorier: 245 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 8.3 g | Fedt: 1.4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
NamNam skriver
Dem maa jeg proeve. De ser rigtig laekre ud! Vh Nam Nam