Jeg er vild med alt med kokos og det gælder også disse lækre hjemmelavede bounty. De er super simple at lave og kræver kun 3 ingredienser! Jeg valgte at overtrække dem med lys chokolade da det er hvad der er på en ægte bountybar. Men hvis du hellere vil overtrække dem med mørk chokolade gør du bare det. Jeg lavede kun en halv portion og så brugte jeg den anden halvdel af den kondenserede mælk til at lave disse lækre chokolade fudge. Hvis du også er vild med kokos, så skulle du også tage at prøve mine kokosmakroner.
Hjemmelavede bounty
Justér antal15 stk.
Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk, 397 g
- 250 g (reklamelink)kokosmel
- 200 g mælkechokolade, eller mørk hvis du foretrækker det
Sådan gør du
- Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen i en skål.
- Form kokosmassen til små bounty's.
- Stil dem på køl i et par timer.
- Smelt chokoladen og overtræk dine bounty med chokoladen.
- Lad chokoladen tørre helt inden du sætter tænderne i disse lækkerheder :-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 223 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 9 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Maiken skriver
Kan man fryse dem?
Louise Dam skriver
Det har jeg faktisk ikke prøvet. Men det kan man muligvis godt.
Charlotte skriver
Jeg fik nu 60 kugler, og 200 g chokolade dækker kun lige knap halvdelen :)
Louise Dam skriver
Mon ikke det er fordi du har lavet kugler i stedet for Bountybarer?
Randi skriver
Jeg prøvede med karameliseret mælk, det virker også rigtig godt!
Mikkel skriver
Hej Louise
Hvor kan man købe kondenseret mælk henne?
Louise Dam skriver
Tror næsten alle supermarkeder har det nu om dage. Har set det fast i Kvickly, Føtex, Fakta i hvert fald.
ulrich skriver
Kan man ikke bruge det der super tykt flydende kokosmælk istedet for kondenseret mælk?
Louise Dam skriver
Det tror jeg desværre ikke man kan.
ulrich skriver
Hmm ok. Jeg prøver alligevel 😀 så vender jeg tilbage
ulrich skriver
Ok det virker ikke. Det er ikke fast nok og ikke sødt nok. Så jeg må ud og købe noget af det kondenserede mælk istedet. Men tak for opskriften.
Louise Dam skriver
Øv, men tak fordi du vendte tilbage :-)
Karina skriver
Hej hvor længe kan de holde sig på køl??
Louise Dam skriver
Det er jeg ikke helt klar over - men en uges tid vil jeg tro.
Emilie skriver
Stil dem på køl? Er det køleskab elle fryser
Louise Dam skriver
Hej Emilie
Det er fint bare at sætte dem i køleskabet, eller i et køligt bryggers eller lignende.
Rigtig god jul!
Hilsen Louise
Niels G. skriver
Hej Louise.
Skal blot høre :
Kondenseret mælk ; Jeg har kun fundet en, der er sødet.
Er det også den du har brugt i opskriften ?
Mange hilsener
Niels
Louise Dam skriver
Hej Niels
Det er helt korrekt. Jeg tror altid kondenseret mælk er sødet. Ellers hedder det vist nok 'evaporated milk'.
Signe Braat skriver
De smager fantastisk. Vi vil lave dem igen og igen.
Mange hilsner
Signe Braat
Fødevarekonsulent
http://www.fødevaregruppen.dk
Louise Dam skriver
Mange tak Signe :-)
Pernille skriver
Hvor lyder de bare lækre og nemme at lave. Dem må jeg i gang med snart :)
http://www.pernille-weidich.dk
Louise Dam skriver
Ja gør endelig det! :-)