Fiskefrikadeller er en rigtig skøn ret. Man kan jo altid købe en pakke færdig fiskefars - og det gør jeg da også selv. Men nu fik jeg altså lyst til at lave en gang fiskefrikadeller helt fra bunden. Derfor købte jeg noget torsk, som jeg hakkede til en lækker fiskefars. Det var vildt nemt at lave, så her er der ingen undskyldning. Denne opskrift er helt klassisk, men man kan jo sagtens tilsætte nogle krydderurter eller krydderier for at spice dem lidt op.
Hjemmelavede fiskefrikadeller
Justér antal8 stk.
Ingredienser
Sådan gør du
- Hak den halve løg enten med kniv eller i foodprocessoren.
- Hak torskefileterne i en foodprocessor.
- Tilsæt mel, rasp, æg og salt og rør til en fars - på foodprocessor eller med en ske.
- Lad fiskefarsen hvilke i køleskabet i cirka 30 minutter.
- Form fiskefarsen til fiskefrikadeller og steg dem på en pande i lidt olie eller andet fedtstof. Steg fiskefrikadellerne på begge sider indtil de er færdige.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 42 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 6 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments