Cordon bleu er en skøn klassisker på aftensmadsbordet. Cordon bleu er en kyllingefilet fyldt med skinke og ost og dernæst er den paneret og stegt. Oprindeligt lyder opskriften vist på kalvekød, men jeg har altså valgt at lave en kyllinge cordon bleu. Det er en nem, hurtig og smagfuld ret. Det er især en ret, som jeg vil mene er meget børnevenlig. Kan de fleste børn ikke både lide kylling og smeltet os? Det er jo næsten som en god gammeldagdags toast - altså bare uden toastbrødet :-) Server de lækre cordon bleu med en skøn og frisk salat og noget lækkert brød.
Hjemmelavet Cordon Bleu
Justér antal2 personer
Ingredienser
Sådan gør du
- Kyllingefileterne skæres op i siden og ost og skinke ligges på begge sider (jeg har skået ost og skinke i halve).
- Kyllingen lukkes som en sandwich og samles med et par kødnåle.
- Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
- Hæld lidt mel op i en anden tallerken, og lidt rasp i en tredje tallerken.
- Bland raspen med lidt salt.
- Kyllingen vendes først i mel, dernæst æg og til sidst i rasp.
- Steg din cordon bleu på en pande i cirka 10 minutter på hver side.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 436 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 61 g | Fedt: 20 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Louise skriver
Ja, det er det desværre. Tænk hvis fløde, bacon og smør bare slet ikke smagte godt :-)
De var super gode og kan virkelig anbefales.
Hilsen Louise
Newyorkerbyheart skriver
Sådan er det jo tit med det der smager fantastisk - men godt ser det altså ud :-) Jeg købte engang for mange år siden nogle færdige nogen og det var en meget ubehagelig oplevelse. Jeg tror jeg skal prøve disse....
God weekend.
Mange hilsner
Birthe