Herhjemme kan vi godt lide at hygge lidt om aftenen, især om vinteren hvor det er koldt og mørkt udenfor. Det bliver tit til en lille kop varm kakao med mælkeskum. Det er jo ret nemt at lave sin egen varme kakao fra bunden, da der kun skal bruges kakaopulver og sukker, som så blandes op med mælk. Men jeg har fundet ud af at det meget nemmere at blande en større portion kakaopulver ad gangen og så opbevare det i et glas. På den måde skal der ikke måles så meget af når man finder ud af man vil have en kop kakao.
Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao
Justér antal4 liter
Ingredienser
- 15 spsk (reklamelink)kakaopulver
- 15 spsk sukker
Sådan gør du
- Bland kakaopulver og sukker sammen i et patentglas eller lufttæt dåse.
- Servering
- Kom 1,5-2 spsk kakaopulver i en kop.
- Hæld cirka 2-3 dl varm mælk over eller varm mælken og kakaopulveret op i en gryde og server med mælkeskum eller flødeskum.
Noter
Tip: Hvis du ønsker kakaoen ekstra cremet kan du tilføje lidt mælkepulver til blandingen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 liter | Kalorier: 217 kcal | Kulhydrater: 56 g | Protein: 4 g | Fedt: 3 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Amalie skriver
Hej Louise!
Ved du hvor man kan få fingrene i mælkepulver? :)
Louise Dam skriver
Hej Amalie
Jeg mener at have set det i Kvickly. Så jeg vil tro de lidt større supermarkeder har det.
Linda skriver
Hvilken slags kakaopulver bruges i denne opskrift
God påske
Venlig hilsen
Linda
Louise Dam skriver
Hej Linda
Jeg bruger bare en usødet kakaopulver fra Netto.