En god tomatsauce kan man altså bruge til rigtig mange retter. Den hjemmelavede variant smager så meget bedre end en købt variant, og så er det altså ikke særlig svært at lave tomatsaucen selv. Man kan sagtens bruge tomater på dåser, så er det altså rigtig nemt!
Hjemmelavet tomatsauce
Justér antal8 dl.
Ingredienser
- 500 g (reklamelink)friske tomater eller 2 dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk sukker
- 2 tsk salt
- 2 tsk (reklamelink)balsamico
- 2 tsk (reklamelink)tørret oregano
Sådan gør du
- Hiv du bruger friske tomater skæres disse lige i grove tern først. Herefter blandes alle ingredienserne i en gryde. Lad saucen simre i 30-60 minutter. Blend til sidst saucen igennem med en stavblender.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Skriv en kommentar