Lun hyldebærsuppe passer helt perfekt til en kolde efterårsdag. Hyldebærrene er i sæson i september/oktober, og så er det bare at smutte ud i den danske natur og plukke løs. Når du kommer hjem så laver du først en lækker hyldebærsaft, og derefter kan du lave en lækker hyldebærsuppe. Du kan selvfølgelig også købe din hyldebærsaft istedet for.about:blank
Jeg har toppet den lune hyldebærsuppe med en lækker hjemmelavet crunch og et friskt æble skåret i tern. Det smagte herligt! :-)
Hyldebærsuppe
Justér antal2 personer
Ingredienser
Suppen
- 4 dl hyldebærsaft, koncentreret
- 2 dl vand
- 2 spsk majsstivelse
- 2 spsk vand
Sådan gør du
Suppen
- Rør majsstivelsen ud i lidt af vandet.
- Kom hyldebærsaft og resten af vandet i en gryde og varm op under omrøring. Lad det små koge.
- Tilsæt så majsstivelsen og rør det godt ud i suppen. Lad det koge i cirka 1 minut.
- Smag suppen til og se om den er for tyk/tynd eller for kraftig eller ikke smager af nok.
Topping
- Hak mandlerne groft.
- Smuldr rugbrødet.
- Fordel rugbrød, mandler, honning og smør på en pande og rist det.
- Skær æblet i tern.
- Afkøl toppingen og fordel den ovenpå en skål med lun suppe. Fordel også et æble i tern ovenpå suppen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 393 kcal | Kulhydrater: 69 g | Protein: 5 g | Fedt: 14 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments