Indonesisk suppe med ferskner
Justér antal8 personer
Ingredienser
- Lidt margarine/olie
- 1 spsk. (reklamelink)karrypulver
- 3 fed hvidløg
- 3 løg
- ½ liter (reklamelink)grøntsagsbouillon
- Ca. 1 liter tomatsuppe, fra dåse, pulver eller hjemmelavet. Jeg brugte en pose fra Knorr
- 1 dåse ferskner
- 250 ml. creme fine 7%, opskriften sagde piskefløde
- Lidt maizena jævner
Sådan gør du
- Hak løget meget fint (jeg brugte maskinen). Pres hvidløget.
- Smelt margarinen/olien i en stor gryde. Brænd karryen af og tilsæt løg og hvidløg.
- Tilsæt grøntsagsbouillonen og ferskensaften
- Hak/skær fersknerne i mindre stykker, kom dem i gryden sammen med tomatsuppen. Lad det simre i 5 minutter.
- Tilsæt creme fine/fløde
Noter
Jeg serverede suppen med små suppehorn, men et hjemmebagt flute ville også være godt. Opskriften siger derudover at man kan tilsætte en banan i skiver til sidst.
Note: Suppen smager super dejligt og mild og rund i smagen. Den kan anbefales.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 299 kcal | Kulhydrater: 18 g | Protein: 4 g | Fedt: 23 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments