Æg
Æg er noget, de fleste familier altid har i køleskabet. Og det er nok fordi, at det altid kan bruges til et eller andet. Når man bager, så skal der ofte et eller to styk i opskriften. Det danner nemlig basis for meget bagværk.
Æg bruges også i det salte køkken, hvor det også kan bruges på mange måder. Der er altid den klassiske æggekage og æggemad, som man kan spise til både frokost og aftensmad. Brug både blommen og hviden til mange lækre opskrifter.
Her kan du finde alle mine opskrifter, hvor der er æg i. Se med her og bliv inspireret til at bruge det på en ny måde.
-
Luksus lagkagebunde
-
Grøntsagstærte med hytteost
-
Bananpandekager
-
Citronkage med birkes
-
Glasur med æggehvide
-
Gammeldags æbleskiver
-
Den du ved nok kage
-
Vegetariske boller i karry
-
Sommerkage med bær
-
Mørdej
-
Surdejspandekager
-
Påskekage med citron
-
Påske cookies
-
Påske islagkage
-
Hårdkogte æg
-
Cookies i airfryer
-
Æggekage
-
Napoleonshatte
-
Græskarkage
-
Brunsviger
-
Vandbakkelser
-
Vafler
-
Squashmuffins
-
Pad thai med rejer
-
Mazarinkage med jordbær-rabarber mousse
-
Crispy kyllingeburger
-
Squashkage med ostecreme
-
Bananmuffins med chokoladestykker
-
Bedste brownies
-
Friterede hyldeblomster
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Kanelkage
-
Varme hveder
-
Briocheboller
-
Karrysalat
-
Fiskefilet
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Påskemuffins
-
Chokoladekage - super lækker, nem og svampet
-
Hjemmelavet pasta
-
Æggesalat
-
Fødselsdagsboller