And
And er noget, som rigtig mange forbinder med Mortens Aften og Juleaften, hvor det bliver serveret med kartofler og en god sovs. Her kan man både servere et lår, et bryst eller endda en hel steg. De fleste laver nok oftere et bryst, da det er nemmest at have med at gøre. En and skal ikke gennemsteges fuldstændig, og den må godt være lidt rosa inden i. Sørg for at salte skindet, og steger du det på panden, skal det steges med skindsiden ned af først. Så bliver skinnet sprødt og lækkert.
Nedenfor finder du alle mine forskellige opskrifter med and. Der er forhåbentlig noget, du kan lide.
-
Andesteg
-
Confit de Canard - confiterede andelår - pulled duck
-
Pulled Duck Burger - Burger med confiteret and
-
Top 6 opskrifter til Mortens Aften
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Risotto med rester af andestegen
-
Grillet andebryst
-
Andebryst med lakrids
-
Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat
-
Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)
-
Andebryst med pommes fondant og mangodressing
-
Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa