Bacon
Bacon er noget af det, vi elsker allermest i Danmark. Vi har længe spist den i flere forskellige udgaver, men den smager lige godt hver gang.
Ude i verden forbinder de særligt Danmark med udskæringen fra grisen. Det er nok fordi, at vi har en ret stor svineproduktion her i Danmark, som de kender til i udlandet. Det er altså et kvalitetsstempel, når bacon kommer fra Danmark.
Jeg elsker, når der er et sprødt stykke bacon i min burger, eller når det er på toppen af min suppe. Man kan også bruge det, når man laver forskellige gryderetter. Der frigiver den meget god smag.
-
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce
-
Æggekage
-
Forloren hare
-
Croissant med hønsesalat
-
Brændende kærlighed
-
Koteletter i fad
-
Kartoffel porre suppe
-
Hjemmelavet burger med bacon, ost og karamelliserede løg
-
Kylling i fad med pikant ost
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Bøf Stroganoff
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Fried rice
-
Grillede grønne asparges med bacon
-
Lækker risret med oksekød og ananas
-
Røræg og sprød bacon
-
Panini med æg og bacon til morgenmad
-
Egg McMuffin
-
Fasan i stegeso
-
Jordskokkesuppe
-
Kyllingesalat med feta, avokado og pinjekerner
-
Broccolisalat
-
Lækkert pastafad med bacon og svinekød
-
Eksotisk kyllingegryde