Champignon
Champignon vil mange kende som den hvide/grå svamp med en gummiagtig konsistens. Det skal ikke ses som en negativ ting, da mange godt kan lide konsistensen.
Ofte bruger man det i en lang række gryderetter. Det kan eksempelvis være mørbradgryde, paprikagryde eller koteletter i fad. Når de bliver varme skrumper de ind og får en dejlig smag.
De kan også bruges i forskellige salater, men oftest bruger man det til varm mad. Det er der, de fleste synes, at det smager allerbedst.
Her kan du finde en masse skønne opskrifter, der har det tilfælles, at de alle indeholder champignon. Velbekomme!
-
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce
-
Linselasagne
-
Vegetarisk one pot pasta
-
Vegetarisk hønsesalat
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Koteletter i fad
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Pastaret med svinekæber og svampe (sous vide)
-
Cremet one pot pasta med squash, champignon og ærter
-
Grøntsagslasagne med røde linser og grøntsager
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Bøf Stroganoff
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Svampesauce
-
Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili
-
Wok med kylling, rød karry og nudler
-
Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
-
Kaninragout
-
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
-
Super lækker vegetarlasagne
-
Kylling med grøntsager og pasta
-
Wok med kylling og friske grøntsager
-
Eksotisk kyllingegryde
-
Pasta med laks og spinat
-
Kylling i champignon-fløde sauce