Chili
Hvis der er noget, som man tænker på, når man tænker på chili så må det være, at det er stærkt. Der findes utrolig mange forskellige af slagsen, og der er nogen, der er virkelig stærke, og så er der andre, der er mere milde i smagen.
Dem man kan finde i supermarkederne plejer at have en mild styrke, men man kan også godt blive overrasket en gang imellem.
Når man bruger det i madlavning, er det en god ide at skære det i helt fine stykker. På den måde kan det bedre fordele sig ud i hele retten. Så undgår du, at du tager én virkelig stærk bid med chili.
-
Cashew chicken
-
Kylling i grøn karry
-
Quesadillas med kylling
-
Chili con Carne
-
Butter Chicken
-
Chicken Korma
-
Chicken tikka masala
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Falafel
-
Tomatsuppe
-
Indisk dahl
-
Hjemmelavet guacamole
-
Panang karry med kylling (Panang Gai)
-
Sprøde forårsruller med kylling
-
Thai Beef Salad
-
Kylling i cremet peanut butter sauce
-
Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili
-
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)
-
Wok med kylling, rød karry og nudler
-
Laks med sesam og avokado-mangosalsa
-
Kylling i rød karry
-
Ristede cashewnødder med chili
-
Lasagne
-
Gryderet med hvide bønner og svinekød
-
Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)
-
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
-
Boller i karry med mango
-
Frække deller med chili, lime og karry
-
Kyllingespyd, ovnkartofler og vandmelonsalat
-
Fyldte pandekager