Dild
Dild er en virkelig frisk krydderurt, som du kan bruge i din madlavning. Jeg bruger det selv ofte i dressinger, men det er også virkelig lækkert at komme i en salat eller i en pålægssalat. Krydderurter er generelt gode at komme i en salat, da det giver godt med smag.
Den er i familie med persille og fennikel, og mange kan godt forsveksle den med begge dele.
Her på siden finder du en masse lækre opskrifter med dild, og jeg er blandt andet helt vild med den dip, jeg har lavet. Den bruger jeg til chips og grøntsager. Prøv også min opskrift på rejesalat.
-
Kartoffelsalat med avocadodressing
-
Croissant med rejesalat
-
Rejesalat
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Laksetatar med æble og avokado
-
Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Salat med varmrøget laks og dild
-
Spidskålssalat med ærter og dijondressing
-
Laks med porrer, dild og cremet mascarpone
-
Dild dip