Flødeost
Flødeost er en cremet ost, som fås i små pakker på køl. Den er anderledes fra andre oste, som man kan skære en skive af. Den her er beregnet til at smøre ud på brød og andre ting.
Man kan bruge det i den velkendte cheesecake. Her blander man pisket flødeskum med pisket flødeost. Det kommes ovenpå en bund af knuste kiks, der er blandet med smeltet smør. Det er en frisk kage, der kan varieres med mange smage. Kagen er kendt fra USA.
Det creme i osten er især godt i madlavning, hvor man skal bruge en creme. Det kan være, når man laver små tapas hapser med laks og agurk
Her kan du finde en masse opskrifter fra det søde og det salte køkken. Fælles for dem alle er, at de indeholder flødeost.
-
Citron Cheesecake med hvid chokolade
-
Risalamande cheesecake i glas
-
Græskarkage
-
Squashmuffins
-
Squashkage med ostecreme
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Cheesecake med hindbærgelé
-
Grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler
-
Kylling i fad med pikant ost
-
Gulerodsmuffins med ostecreme
-
Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
-
Cheesecake ala mande
-
Nem cheesecake i glas med brombær
-
Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
-
Laksetapas med agurk og flødeost
-
Spinatvafler med røget laks og avokado
-
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)
-
Portionsanrettet cheesecake med hvid chokolade og passionsfrugt
-
Lakseruller med flødeost og avocado
-
Æggeruller med røget laks og avokado
-
Cheesecake-brownie med hindbærskum
-
Hjemmelavet sushi - maki og uramaki
-
Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan